Подаруй себе знов

Подаруй себе знов, подаруй себе знов на світанні,
Подаруй себе знов,  щоб лишилась ця мить на завжди,
Подаруй себе знов, як нам Небо дарує кохання,
Подаруй і завжди по життю мене в Вічність веди…!

Поцілуй мене знов, поцілуй мене знов на порозі,
Як цілують коли в лихоліття іде чоловік,
Поцілуй мене знов, і на даній нам Богом дорозі,
Поцілунком твоїм я захищений буду навік.

Обіцяй мені знов, обіцяй мені знов як молитву,
Що дарована нам, і за обрій нас в Небо веде,
Обіцяй мені знов коли Доля покличе на битву,
Що кохання твоє мене завжди у Вічності жде!


Рецензии