08. 03. 19 г

У мазгу сядзіць, стрымае
Думка , выйсця бо не мае.
І рэчаіснасць ,
Як шлагбаум.
І побач нехта...
Мо і з наганам...
І налятае зграя
Умомант,
Ты толькі дай
Нагоду ёй...
Сядзім усе
У радок...
І кожны мае
Свой шасток.
І ля шастка стаіць
Цівун
І страшна...
Спее вольнасць думак бо


Рецензии