Весна, любов i свято

О, Земле, посміхайся,
З жіноцтвом привітайся!

Дочки, бабусі, мами,
Принцеси, леді, дами,
Дружини й наречені,
З освітою й невчені,
Красуні й топмоделі,
І янголи в купелі,
Стройненькі й ті що в тілі -
Ви всі найкращі милі.

І рокові й вампірки,
Чий погляд - спалах зірки,
Всіх рівнів депутатки,
І славних військ солдатки,
Розлучені й заміжні,
Як шерстка кицьки ніжні,
Білявки і шатенки,
Свої та іноземки,
Засмаглії брюнетки,
Азартні до рулетки,
І ви, служниці Божі,
Черниці, в храми вхожі,
Чаклунки і ворожки,
Хто більше, а хто трошки.
Усі, усі від Єви!
Всі світу королеви,
І от-кутюр панянки,
І просто громадянки,
Казкових мрій коханки,
Звабливі куртизанки,
Сором’язливо хтиві
У компліментів зливі.
На полум’я кохання
Несуть свої зітхання
Чоловіки, мужчини,
Бо є на те причини -
Весна, любов і свято!

Тож син, онук і тато,
І дядько, й сивий дід,
Коханець, кум, сусід,
І чоловік ревнивець,
Друг дому, сослуживець,
І ті, що в кабінетах
Зуб з’їли на кобетах,
Відомі дон-жуани,
Плейбої і тарзани,
Гарячі аксакали,
В лампасах генерали,
І човники базарні,
Що всі товари гарні
Везуть з усіх усюд -
Вусатий й лисий люд.

Принц Данської корони
І два наркобарони,
Спортсмени із Кореї,
Із хіт-параду геї,
Три найсвіжіших клони,
Ще кримінальна зона,
Студенти і поети,
Всі мужики планети
Зі святом вас вітають,
І щиро всім бажають:
Здоров’я і любові,
І мрії веселкові,
Смарагди і корали,
Щоб ви найкращі мали!
Любов і чисте небо -
Найперше в світі треба!
Щасливі світлі долі
Вам на життєвім полі!
Для вас хай сяють, милі,
Зірки на небосхилі!
В обіймах дня і ночі
Вам промовляють очі:
Єдина, Богом дана,
Улюблена кохана.


Рецензии
Марат Ефимович! Спасибо от всех женщин за это чудесное поздравление!
Тонкий юмор,идеальная рифма, написано профессионально, как всегда, с большим уважением к женщине.Спасибо, что есть Ваша страничка стихов! Благодарю от всех читателей за Ваши добрые и мудрые творения!

Ирина Грошева   19.03.2019 16:23     Заявить о нарушении