Вiриш, не бачив такоi краси...

Віриш, не бачив такої краси:
Очі - горіхи, сіяють, як лід.
Хочеш на листях не буде роси,
Хочеш зітру невзаємностей слід?

Знаеш, не був я наївне дитя...
Так закохався під градом комет!
Ти є мій Всесвіт и ціле життя,
Я є простий розбишака поет.

Я проросту у надіях зерном,
Буду душевний, мов лагідний сніг.
Хочеш твій світ розмалюю пером,
Хочеш з тобою залишусь на вік.
2018г, октябрь

* Стихотворение на украинском языке
# Фотоснимок с интернета


Рецензии