Бiльш не буду

Це останній вірш про тебе.
Вірш останній, обіцяю!
Більш не буду мучить себе,
Чуєш...чуєш, відпускаю!
***
Більш не буду гріти душу,
Твоїм словом золотим,
Бо відбив як бОксер грушу
Моє серце ти.

Більш не буду жити тою,
Тою миттю, коли ти,
Звеш кудись мене з собою,
Щоб читав оці вірші.

Не почуєш ані слова,
Або вісточки про те,
Чи прийшла моя хвороба,
Хоч би кров моя тече.
***
Це останній вірш про тебе,
Вірш останній, обіцяю!
Більш не буду мучить себе.
Чуєш,"янгол"? Проклинаю.


Рецензии