П д крилом сво м ти нас, Боже, трима ш

Під крилом  своїм ти нас  ,Боже , тримаєш,
Кожному з нас ти дав нести свій  хрест.
Всюди й в усьому ти нам помагаєш.
Ми ж твої діти, це зрештою –решт.

Під крилом своїм ти нас ,Боже ,  тримаєш,
Кожному  долю свою ти нарік.
За це лиш молитви від  нас  ти  чекаєш,
Адже ти на землі нам життя всім  зберіг.

Під крилом своїм ти нас  ,  Боже  ,  тримаєш,
Ведеш  ти нас всіх по  життєвім шляху.
Якими ми є ,ти такими  приймаєш,
Хоч  дехто звернув на  дорогу  лиху.

Під крилом  своїм ти нас  ,  Боже  ,  тримаєш.
Спасибі  за все  ,  що  в житті  нам  даєш.
За кожного з нас  всі  провини ти знаєш,
Й  судить за  ділами колись  ти  зійдеш.

06.03.2019 р.


Рецензии