Лiки вiд застуди

На практику в аптеку був присланий студент,
Щоб в фармацевта старшого чогось навчився.
- "Я відійду тут на один момент,
Сміливо ліки хворим відпускай, не бійся"

Приходить головний провізор за годину.
-"Ну що, були без мене хворі тут?"
-"Та був один, кахикав він без спину,
Неначе підхопив не менш, як сто застуд".

-"Від кашлю ж ліків відпустив йому ти?"
-"Оцей ось порошок, він проковтнув його відразу..."
-"Так це ж пурген, у нього діарея може бути..."
-"Зате не кашляне від страху він  ні разу".


Рецензии