Нейрони

А, що стається з нейронами мізків, після перегляду ролика, в якому суцільна брехня?
Очі, це як відомо незахищений кістками той же самий мозок. Так і не інакше. Правда, це закладена в ДНК програма, брехня, це спотворена правда, в деяких випадках в верх ногами, так мозок сприймає неправдиву інформацію. Додається людський фактор. В релігії брехня, це Сатана, гіпноз, навіювання, і т. д. А ще є 25й кадр, з допомогою якого спотворюють правду, бо впливають з допомогою технічного вторгнення в людську підсвідомість, створивши там хибну думку, і людський розум не перевірив на правдивість її.
Можливостей впливати на людину, та потім нею маніпулювати безліч. Все, що потрапляє на певні нейронні ниточки, поза контролюючого фактору – правда, воно змінює світогляд людини, не враховуючи її волю. Все залежить від того, скільки роликів брехні, (а тепер їх безліч, бо вибори президента), ви встигли подивитися, стільки ниточок ваших нейронів зв’язалися в пучечок. Замітьте, ви навіть не підозрюєте цього.  Ви подивилися декілька за вечір, завтра ще 10, післязавтра 20.  Отже, сформувався такий собі сніп з ниточок нейронів мозку, який, без вашого контролю та бар’єру правди, починає з вас витягувати енергію вашого життя. З часом виникає втома, роздратованість, хвилювання, болі голови супроводжують цілодобово, бо зараз активна фаза,  брехнею створені енергетичні образи кандидатів у президенти.  Вони розростаються і йдуть до влади, а ми ніяк не можемо второпати, чому голосуємо за відверту брехню, або за явного агресора. Тому  тільки, що нас примушує підсвідомість так вчинити, бо йде неконтрольований забір енергії, на забезпечення брехуна. Так з’являються залежності.  Так нами маніпулюють через Російські телеканали. Так ми втрачаємо самостійність, та особистий шлях життя. Є вихід, не дивитися ці канали. А ось як звільнятися від таких впливів? Головне усвідомити, що вже є вплив, і тільки з розширеною свідомістю, незаангажованим  поглядом на життя, дозволити собі  стати особистістю,  яка здатна, контролювати  свою свідомість і підсвідомість.               


Рецензии