Серце

А чи знаєте ви, який вигляд має серце, після сварки? А, що стається з нейронами мізків, після перегляду ролика, в якому суцільна брехня? Я знаю, тому постараюсь описати. Чому знаю? Більше 28 ми років, досліджую  причини хвороб. Я по простому, бо наукові терміни не всім знайомі, та й не до науки маю намір донести цю інформацію, до простих людей.
Отже, чоловік з дружиною розійшлися в поглядах, стосовно певної проблеми. Чоловік більш прагматичний, дружина більш чутлива, тому вона опирається не тільки на розумовий фактор, а й на інтуїцію, та серце. Чоловік, зривається і на підвищених тонах, зібравши весь потенціал своїх негативних емоцій, і тих, що за день накопичилось з навколишнього середовища, потенціал, миттєво  формується в  вольовій оболонці, (продукт ДНК), вона має вигляд м’яча, або блискавки. Випущений потенціал  з допомогою слів, крику і т. д, проникає в серце, (бо дружина його кохає), в голову, в дітородні органи. Серце дружини миттєво реагує, закривається і не впускає в середину, там де хороші почуття, туди ховається її «Я». Що робить цей потенціал в подальшому? Він обвиває серце чорним шнурком і стискає. Так, серце потрапляє в полон, а там її «Я», воно перелякане. Виникає спазм сухожиль і м’язів, а при спазмі, в кров потрапляє не кисень, а вуглекислий газ. Лімфа змушена активізуватись і очищати від вуглекислого газу кров. Виникають  порушення в лімфо системі. На цій основі закладається фундамент ожиріння. І серце дружини тепер довго не зможе звільнитися від зашморгів, а там її «Я», воно теж не може звільнитися. Вуглекислий газ людина відчуває, під виглядом страху.  Не питайте, чому вона стала мегерою, та злою, а спитайте себе, за, що ви кохану людину зробили такою?               



 


Рецензии