Скарга полiтика



У Раді, у Верховній, скаржився політик:
“Мені здається, що прийшов кінець,
Народ нас, горе-депутатів, критик,
І коаліції також  настав ...песець.

В ній ми сміливо фракції тасуєм,
Неначе ту колоду карт.
Собі на користь тільки голосуєм,
Тому усім нам  зрадив фарт”.

А інший  депутат відповідає:
“Дідусь мій, одесит, бордель тримав.
І ось він якось помічає,
Що бізнес їх не прибутковим став.

Вони всі ліжка замінили,
Їх ставили і так, і сяк.
Увесь дизайн переробили,
Та бізнес їхній все ж закляк”.

Порада тітки Мури була файна:
“Достатньо божевільних дій,
В борделі треба вам негайно
Змінити всіх старих повій”.


Рецензии