Щенок. Сборник Графити. Ч. 6

Вже не раз бачу це щеня,
Зустрічаю його кожного дня.
Й має він таке саме  ймення,
Можливо йому б не завадило моє вчення.

Воно не набто розумне,й агресивне,
Але мене переважає лише силою.
Раптом воно є таким яким воно є,
Тому що життя багато болю, йому дає.
Й варто б було мені,
Не інорувати його,а дати мудрості життя вогні.
Перевиховати себе стати ще краще,
Й не кинути пса напризволяще.

Це буде не легко,але й не буде важко,
Так як авторитет я ще маю,бачить в мені пташку.
Так що спробувати варто,
Адже кожен може гнати й ігнорувати щеня.
Але раптом воно всього лише загубилося в житті так же як і я.


Рецензии