Вie вiтер Тане лiд

Віє вітер… Тане лід…
Стигне чарами краса…
На пошерхлій гілці – слід…
Недалеко вже Весна…

Світло – в очі… Тане лід…
Прокидається Земля…
У калюжах – дивосвіт…
Недалеко вже Весна…

Дощик… Хмари… Тане лід…
Знизу й долі все – вода…
Горобці здіймають крик…
Недалеко вже Весна…

Річка… Хвилі… Тане лід…
Свіжість… Радість… Чистота…
Де-не-де – торішній сніг…
Недалеко вже Весна…

03.03.2019


Рецензии