Стара iсторiя, як свiт

М. Скорик - Гуцульський танець
Камерний ансамбль «АРТЕХАТТА»
М. Которович, Танці у партитурах класиків

Стара історія, як світ…
Дві долі… Визріле кохання…
Небачений стрімкий політ…
Вона і Він… Часи єднання…

Гладенькі рельси… Паротяг…
Потужні оберти… Колеса…
Прискорення… Надія-знак…
По тому – нескінченність-меса…

Шлях над безоднею краси…
Висока незбагненна сила…
Серця палають у вогні…
У Небесах розкрито крила…

Шалений вир… Життєва гра…
Чуттєвість звуків, слів і рухів…
Стрілу пустила тятива…
Земля шепоче: Злуки… Злуки…

03.03.2019


Рецензии