Я знову щастячко шукаю

Жду Вітюнчику прийди обцілую і іди

А обцілуєш ти мене
Щастя нас взаємно не мине

На Миколайчика з небес

 прийшов
 Вітюньчик для чудес

Королеву в грудях розбудив
сказав що скучив
 і ЛЮБИВ...
Щодня в небо споглядаю
Прийди коханий
 я чекаю


Рецензии