Можливо... я спробую...

Можливо щастя така штука
що потрібна нам
якась  наука
Щоб його із чАсу добувати
і в просторі буття кувати
 свою душу напувати
І мир божий годувати...
Я попробую...
І буду роздавати...
Хочу миру в своїй хаті...


Рецензии