Вiдверта розмова

 

                1

Питання прихожани озвучили просте:
"Скажіть, будь ласка, отче, що Ви у піст їсте?"
Піп відповів: - "Допомага мені реклама -
Їм ковбасу, бо м'яса там нема ні грама..."

                2

"А чим лікуєтеся Ви від від хворі?
Від всіх простуд, закрепів, грипу, кору?"
- "Водичкою святою лиш,
На склянку спирту краплю- дві, не більш..."


Рецензии