Безплiддя

   

 -"Ой, лікарю, вже шостий рік, як я жонатий,
 А бог в сім"ю нам діточок не дав..."
"Можливо, що не ви у тому винуватий,
 Нехай дружина прийде, щоб я причину взнав".

 - "Умовив я її прийти, насилу...",
 Крізь двері крикнув -"Йди сюди, Василю!".


Рецензии