А ми йдемо

А ми йдемо,звертає путь,
У даль чужу та невідому.
І де скажи мене знайдуть?
Коли не повернусь до дому.

Де рідний дім,де рідний край.
Де неба грають рідні шати.
Де я училася кохати.
Казать училася прощай.

Де пролилися перші сльози.
Де перший біль душі минув.
Де ти,листок як,-промайнув.
Тепло змінялось на морози.

Де трави колосились в ніч.
Та зустрічі згортали зорі.
Де полум'я зігріло піч...
У смуткові.Біді.Та горі.

А ми йдемо,звертає путь,
У даль чужу та невідому.
І де скажи мене знайдуть?
Коли не повернусь до дому.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии