Прости мене...

Прости мене...

Господь на Небі, на Землі наші гріхи прощає
У Божих ніг ми пил, але не можемо простити
Господь в душі грішні Світ Божий направляє
Ми не спроможні біль, що роз'їдає відпустити

Господь, як завжди, про всі гріхи наші все знає
Але людина часом свою гординю не може укротити
Господь нас врозумить, на вірний шлях направить
Знайдіть у себе сили люди, усіх за все простити

Прости за все! Біль, що так тебе з'їдає відпусти
Прости в Прощену неділю рідних, близьких людей
Божий промінь Світла в грішну душу свою впусти
Додолу враз камінь упаде, твій біль з твоїх грудей

Хай кохані за біль Любові і страждання вибачають
Хай люблячі батьки та діти одне одному прощають
Життя коротке, щоб не було запізно, хай всі знають
Господь прощає всі гріхи! Хай всі усіх прощають!

Господь прощає! І я тебе від чистої душі прощаю!
Тоді Світ Божий ясним променем поселиться в душі
Тягар миттєво упаде, стане тобі легше, я це знаю!
Весна, оновлення вже йде до тебе в усій своїй красі

Прошу тебе, прости мене! І хай тебе Господь прощає!
Заради Господа прошу прости, прости заради Весни
Весна-красуня йде вже в наші душі, швидко наступає
Всемилостивий Боже, Спасителю Ти наш, Спаси і Сохрани!


Рецензии