Прив т, Весно!

Привіт, о омріяна Весно!
Нарешті ти знову прийшла!
Бо маєш ти людям довести
Важливість любові й тепла,
Що щастя ніколи не зрадить,
Що ранок всім радість несе. 
О, Весно, встановлюй же владу!
Хай квітне довкола усе!

Наталі Амар

#веснаприйшла #радісніранки #наталиамар


Рецензии