Карпатський край

Гучно на пероні.               
Візочки цокотять.               
В нашому вагоні.               
Всі мирно,тихо сплять               
Залишили оселі
Гей -но до Карпат!               
Щасливі і веселі               
Сни милі майорять!               
Прокинулася вранці
В віконце зирк, а там...
Місцевість неймовірна!
Не віриться очам!               
Міцні дерева вгору
Тягнуться стрункі
Обабіч на просторі
Видніються хатки               
Хмарки поважні білі
По небу у висоті!
Такі собі щасливі,
Мов вперше у житті!
Природа неймовірна
Заполонила край!
Така краса чарівна!
Карпатський справжній рай!

Вересень 2021
               


Рецензии