Хто дэ и ек вжэ са й немцы сражаеца

Дом на песке? Без ніка’кіх фундаментов?
Как жэ стаіт аж 100 лет?
Да вот от так. Бо кагда-т вырезалі-та
З дуба і кроквы j тылет.

Вот подывы но на гэтого валенка:
Ведь на подвале, в мышэj,
Ловыть шэ гукы якыjіся гарные
І пышэ песні но в7.
А ны но спыть, бы шызеjк.

Вліп екось дідко в шыльле натто цваные.
Остановыв прам процэськ.
Да j загрымев, панымаеш лі, к дЯвалкам.
А ты j ны ведав ящэ?

Ну, а тыпэр овдовев шэ у зграі псэj.
Высмаг! Аж прам в сухаре!
Да бородоё зарос, хы, дурашечка!
От пак шэ іхщукть путеj.

Щуку, ну, дідко споjмав екся-какося.
А та і кажэ: э, глень!..
Шо за заразы сыдеть кала радівка?
А ну но гнэным па немц!

Вот на шашы j так жывэм
Мы з гэным раненым звер.
Тігра-то, знаjітэ, вэльмы ш поганынька.
Так шо ны троньтэ – порвэ!

Віш, дом хытаjіця вэсь?


Рецензии