Укр. Я закохався

Я закохався у дівчину
що з іншого була села,
вона була одна єдина,
що так далеко там жила.
В селі своєму залишилась,
в якому вчилась й працювала,
в селі своєму одркжилась
і там свята всі відзначала.
А я в коханні запізнився,
нас розділяла відстань й час,
чим односелець скористався,
про що я згадував не раз.
Можливо й краще, що так вийшло,
що не було у нас кохання,
воно б як жар тоді згоріло,
були б одні розчарування.


Рецензии