Укр. Роз1йшлися мовчки

Розійшлися мовчки ми з тобою,
без суперечки ранньою весною,
ми з тобою більше не була жаданні,
а в полі як завжди цвіли тюльпани.
Мов зачарований дивився я на поле,
яким не бачив я його ніколи,
воно було таке жовто - червоне
та тільки тиша в полі без кордону.
Жото - червоне дике поле
та все живе, що є довкола,
мене приваблює до себе,
та голубе безхмарне небо.
З тобою я прощаюся без болю,
лише шкода не буду я з тобою,
та не побачу більше тих тюльпанів,
які до себе молодих так манять.


Рецензии