Лiки вiд спокуси

-"Ой, лікарю, скажіть, що це зі мною?
Як тільки вип"ю  я горілки,
Одну лиш чарку, а не кілька,
Боротися не можу з спокусою такою:
Я без мужчини почуваюсь скверно дуже,
Тверезою - до них зовсім байдужа.
Ледь вип"ю - хочеться віддатись в той же час,
Скажіть, чи зможете мене Ви лікувати?"
Їй лікар віповів: "Я вилікую Вас,
Але, щоб про хворобу Вашу краще знати,
Давайте вип"ємо по чарочці на перший раз".


Рецензии