Maruv

Сиджу, хвилююся, курю.
Забув борги за комуналку,
Дивлюся на дівчат з Maruv?
На  sms грошей не жалко.
Що sms? Дістав з заначки,
Рік обійдусь без ковбаси.
Усе що є, мої землячки,
Я вам засуну у труси.
Нема трусів? Одні шнурочки,
А я ж не хочу задарма.
Куди ж засунути вам, дочки,
Якщо і ліфчиків нема?


Рецензии