Мое коханее дитя

Моє коханеє дитя
Мій витвір що кохала з болем.
Моє життя,
Мій подих долі.

Напевне вкриюсь ще не раз
Тим одіялом сліз прозорих.
Рікою згадки,де є час...
Коханню й горю.
(Понкратова.О.В.)


Рецензии