любовь лечит

 Любов  лікує  серце.

Зими  в  дощах  лиш  сльози  захололи,
На  струнах  грав  лиш  вітер  самоти,
Зацвів  жасмин  і  пахнуть  матіоли,
Кохання  нашого  народжений  мотив.

За  обрієм  згорає  день  вогняний,
Нас  кличе  серця  музика  з  доріг,
Світанок  до  нас  горнеться  весняний,
Ніч  зорями  лягає  нам  до  ніг.

А  вранці  сонце  вигляне  в  віконце,
І  сон  втече  щодуху  в  укриття,
Любов  твоя  мені  лікує  серце,
Прости  нам  Боже  жагу  до  життя!

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии