Життя десь там, тут все покрито тишею

Життя десь там, тут все покрито тишею
І сил небесних, десь навколо, рух
І відчуваю - скоро все залишу я
Хоча, можливо, це підводить, слух "

Птахи вже прилетіли, це їх щебет
Під дахом воркування голубів
І все спокійно і в душі, і в небі
Це все лише згадалося тобі

Була колись в житті смертельна втома
А справа пам'яті згадати все лише,
Щоб розумілося тобі, як добре вдома
І на пригоди не тягнуло більше вже.


Рецензии