***

Світло в моїх долонях,
В твоїх яскраві зорі.
Я бачу яка ти скромна
І сяйво твоє дівоче.

Я чую, як ти шепочеш,
Що я твій єдиний навіки
І очі твої говорять,
Що в нас будуть милі діти.

Світло в моїх долонях,
Розливається в небі з вітром
І вітер чомусь не хоче,
Щоб я бачив в небі ті зорі.

Ти моя ніч, а я твій день
Я завжди буду з тобою.
Твої зорі подарують мені
Місяці ніжної любові.

Наших милих дітей
Буде рівно дванадцять
І кожен в свою пору.
Як світло в моїх долонях,
В твоїх яскраві зорі.

Ти моя ніч і зранку
Тихо на вушко говориш,
Що наша родина
Вже більше ніж двоє.

Ти моя ніч
І сяйво в твоїх долонях.
Я рукою схиляю сонце,
Щоб в небі з’явились зорі.

Ми всі збираємося раз в рік,
А далі все спочатку по колу.
Ти ніч, моя ніч
І нас завжди буде лиш двоє.


Рецензии