Справжня любов

Відчувши смак Отцівської любові
У Світ сирітства більше не піду.
Навряд чи жебрувать захочу знову
Долати сьогодення гіркоту....

Я міцно обхоплю двома руками
Його не відпускаючи й на мить,
Молити стану днями та ночами,
Щоб поруч з Ним дитиною ходить.

Радіти буду, в очі заглядати
Бо Він мене від смерті відродив
На хрест пішов, жорстко був розп'ятий,
Гріха отруту змивши назавжди...
(Люба Охман)


Рецензии
...мицно ...
бажаю Вам Зростаты
в Господи
з пов.

Андрей Данилишин   04.08.2019 02:41     Заявить о нарушении