До раю

Скінчився шлях не легкий, каменистий,
Зійшла зоря досвітня в небесах,
І з променем яскраво-променистим,
Завмерла посмішка в твоїх очах.

Чудовий ранок проводжав до раю
Дитину неба, що лиш ним жила.
Вона вже там, в чудовім вічнім краї,
І там не змовкне Господу хвала..


Рецензии