А я би б льше усього хот в...

Сьогодні цілий день думатимеш про мене,
ранішнє сонце і зорі вечірні, тобі шепотіти стануть
Що все навколо яскраво зелене.
І ти згадаєш раптом як часто забуваєш,
що жити не можеш без мене!

Прокинувшись рано, співає тобі моє сердце,
Тебе відшукає за тисячі дальніх світів,
Знайде, обійме й не відпустить,
І як би сильно хто не хотів,
тебе не відлучити від мене.

Лети, нехай тебе ласкає вітер,
І промінь сонця тендітно торкається скроні,
Тоді ти повіриш, немає тепліше моєї долоні.
 
І стане світ на обрії часів,
Пролунають останні звуки,
А я би більше усього хотів,
Тебе в цей час тримати за руки


Рецензии