l uomo d affari...

Ты — Сносишь — с Предохранителя,
Ты — ЛампоПерегорание,
Ты — ЛампоНесохранение,
Ты  — Свет мой Дня — Без Сознания...

................... I need a man, which has a plan,
................... have you a satisfaction factor?...
................... may be I take a stuntman,
................... supply as a man,
................... take care about your business
................... & «blue» plans,
................... no stress & you'll feel you better...
................... reading, read a linguistically intrigues

© Olga Karpilova  «l'uomo d'affari...»*
________________________________________
* «l'uomo d'affairi...» - бизнесмен, человек дел или планов*...


Рецензии