Стоiть верба

Стоїть верба і віти опустила.
В воді ставка є копія  її.
Дівчина тут козака  полюбила,
Співають про кохання солов'ї.

Стоїть верба, вдивляється у воду,
Полоще віти і про щось скрипить.
Щоразу бачить ту дівочу вроду,
Якої неможливо не любить.

Стоїть верба і вітами  гойдає.
Їх вітер розплітає, мов косу.
Скрипить верба і зовсім не вгаває
Все про дівчину і її красу.

Стоїть верба, дивується, радіє,
Що є така дівочая краса.
Скрипіть вона про це прекрасно вміє.
Кохання творить справжні чудеса.

02.03.2019 р.


Рецензии