Горад

Горад радны, ты памяняўся
Цяпер ты вялікі, ні то што тады
Калі я быў маленькім дзіцёнкам
Я помніў цябе такім
У горадзе людзі ідуць
Усе людзі знакомы
А цяпер ўсё новыя ўсе
Раней сядзелі ля фантана ўсе людзі
А цяпер той фантан і закрылі ужо
Раней было вельмі добра еслі бы
Не апаздалі ў кіно
Цяпер жа ў кіно не апаздаешь
Таму дома фільмаў полна
Раней была рамантіка городу
Я цяпер горад стаў скушней


Рецензии