занотуй

Занотуй мене в серцi.
Карбуй. З кожним ранком — глибше.
Щоби жодного шансу нi iншим, анi рокам.
Щоб гучнi кiлогерци
ставали нiмi у тишi,
що пульсує для тебе одним лиш – моїм – iм’ям.

Занотуй мене, чуєш.
На всiх сторiнках буденних.
Колонтитулом, лейблом та навiть — тавром живим.
Щоб про «любить одну лиш»
дiзналися достеменно
всi iстоти у свiтi цьому. І поза ним.

Занотуй мене. Ну ж бо!
Нервову. Асиметричну.
На свiтанку — в сорочцi у дрiбно-квiтковий принт.
Поки ще не байдужий
й тебе не зробила звичка
найрозбитiшим з-помiж колекцiй моїх корит.


Рецензии