Лелеки

Залишивши далеко
домівки до весни,
збираються лелеки
на березі Десни.
Ще зеленіють верби
і теплі плавні сплять,
та зимувати треба
на південь відлітать.
Щасливої дороги!
Облиште сум, печаль,
турботи і тривоги
та вирушайте в даль.
Нехай зміцнілі крила
легенько вас несуть
і вистачає сили
здолати довгу путь!
А я буду чекати
і взимку й восени
й весною зустрічати
на березі Десни.

           Малюнок Юлії Петренко.


Рецензии