Не залишай мене, в сiчневi хуртовини

Не залишай мене, в січневі хуртовини
Коли за вікнами сніжинок круговерть
Моїх думок про тебе половина
Твоїх же вже про мене ціла чверть

Нехай життя мине, промчить, миттєво
Згадаймо ми ці вечори колись,
Коли для нас було те несуттєво,
Що з часом все поділося кудись

І так нам добре, так удвох приємно,
Не хочеться й думати про те
Що ми разом з тобою поки темно
І доки сніг навколо ще мете.

#залишай #мене,  #січневі  #хуртовини
#вікнами #сніжинок #круговерть
#Нехай #життя #мине, #промчить, #миттєво
#удвох  #приємно  #несуттєво


Рецензии