Летять роки, все ближче ми до неба

Летять роки, все ближче ми до неба
Не повернути вже минулих днів
Але є вірні друзі, що ще треба
Лише в очах не згасли щоб вогні

І ми йдемо, в майбутнє невідоме
Хто зна, коли, кого настане час
Нехай минуть нас біди, злидні, втома
Близькі, нехай не покидають нас


Рецензии