Схаменися, владо!

Схаменися , владо,схаменись навіки,
Бо народ  шукає від безвладдя ліки.

Схаменися , владо ,без  душі і серця,
Доки ще весь нарід до тебе не вдерся.

Схаменися , владо,схаменись ,теране,
Бо народ наш  знову проти вас повстане.

Схамения , владо,схаменись  ,безлика,
В  тебе не лице вже, а й справжінька пика.

Схаменися , владо, державний службовцю,
Бо народ 5 років  проливає кровцю.

Схаменися ,владо,щоб не було пізно,
Й не дивись на нарід розлючено,грізно.

Схаменися, владо,перестань  брехати,
Бо на війні гинуть невинні солдати.

Схаменися , владо,вийди з колуарів,
Бо не буде стільки для вас  в тюрмах нарів.

Схаменися   , владо, не збиткуй ти нарід,
Бо грім  незабаром просто з неба вдарить.

Схаменися  , владо, не  шматуй Вкраїну,
Не паплюж,теране,неньку цю єдину.

01.03.2019 р.


Рецензии