Цвiркотiння

Цикади, цикади, цикади.
С-с-шкребуть, та й, по черепу в зрізь. 
По бризках акацій і хлюпанню хвиль,
і довгому, довгому золоті-сЕребру – 
струїстому місячку в дріж проміж стін....
 
Хоч виколи очі,
зірвись у безсоння,
хоч бігай,
стрибай,
хоч реви...

Чи ... замри. 

Цикади, цикади
всередині ребер,
цикади по серцю,
цвіркочуть,
цвіркочуть,
ЦВІРКОЧУТЬ,
 вповзаючи в мозок... 

Ї-ї-ї, ураз!!!

Як здуло отих попелиць у безгомінь.

В кривавість зорі
та
гранатову повінь...
 
Лікуюсь 
предранням...
з єдиним благанням...

Пірнути, пірнути,
ПОРИНУТИ В СОН.


Рецензии