***

Країна сталої брехні, країна – вбивця,
Це все Америка – безодня зла…
Муркоче солодко, неначе киця,
Та б’є навідліг, і в крові її вуста.

Бо смокче жадібно чуже як власне,
Все менше людству залишається життя…
Можливо розум переможе з часом,
Та втрати вплинуть на людські серця.

Хай кожен вірить в те, чого бажає,
Надія не вмирає ні на мить…
І те Америку в майбутньому чекає,
Від чого нині в нас душа болить!



Київ


Рецензии