Коли роз б ю тво мр

Три рази вліво, один раз направо.
По руці приємна вібрація..
Нещастя напевно, ти не чекала,
А в голові лунали овації_

В четвер або в листопаді.
Ані там, ані тут, а ніде.
Мене не звичайним тяжінням
Надія веде до тебе.

Коли в тебе їх розіб'ю,
Коли позбавлю щасливої миті-
Заберу на себе вину,
Сповнену свіжої крихти.

Пробач на кілька разів..
Без цього мене не існує_
Без садо-мазо інтриг,
Ти і так мене зачаруєш.

Ти подобаєся мені,
Як неповна склянка із соком.
Як кульбаби в свіжій траві,
Як у небі летячий сокіл.

Розіб'ю лише мишлення навпів,
Щоб надій не було одразу.
І в щасті і горі жила,
Не шукаючи новую фразу.


Рецензии