Березень 2019

Не справжнє кохання без квітів
тюльпани це смак запаху у березні
і радості жінок ніхто б не помітив
якщо б не розцвітали проліски лісні...
Не справжнє кохання без жовтих мемоз
без гілочок верб- пухнастих котиків
і чоловічі наміри не сприймаються всерйоз
поки жіноче серце не відчує аромату дотиків...
Не справжнє кохання без червоних троянд
вони хоч і з колючками неприємними
але розкішна квітка це зовсім не бур'ян
хай ваші почуття будуть завжди взаємними...


Рецензии