Като две снежинки

Допра ли те, като снежинка ще се изпаря -
от желание ти цяла си се нажежила,
но аз на страстите ти ще се покоря...
Легло за двама ни отивам да застилам -

щедро цялата си нежност да ти дам.
Нетърпеливо ще я грабнеш в своите длани,
са себе си не ще оставя нито грам,
а само част от тайните неразгадани.

В прегръдките си ще ме приковеш.
От целувките не мога да поема въздух.
Няма полетът от щастието ни да спре.
Към стоновете страстни не оставам глух.

Като две снежинки ще се изпарим
щом обратно към небето полетим...

05.02.2018 г.
3980 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии