Танка - pacemaker

Много лекари
спасиха сърцето ми.
Всеки остави
по нещо много скъпо.
Имам да връщам любов...
--------------------------------
*pacemaker (англ.) сърдечен
стимулатор

26.01.2018 г.
3960 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии