Укр. Знову весна

Знову весна, чути запах троянди,
запах маслини із степу пливе,
тільки не бачу в державі я правди,
яка до цих пір, ще у злиднях живе.
Праввлячі кола, нам все обіцяють,
що будемо жити ще краще за всіх,
ніби то кращої долі бажають
насправді ж вони для людей роблять гріх.
Багато безграмотних та бездіяльних
під себе гребуть ніби кури в смітті,
вони всі за устрій старий, епохальний
забули людей та турботи в житті.
Коли ж струну занадто розтягнути,
вона розірветься із тріском назавжди,
та якщо людську душу перегнути,
вона розпрямиться, та миру вже не жди.


Рецензии