Перший день весни

Не дивуйтесь моїй «їжачковості» –
Так, напевно я є інтроверт.
І ховаюсь все під загадковістю,
І думки все складаю в конверт,

Щоби потім листами веселими
По адресам відправить весну.
Щоб вона і містами, і селами
Прибирала зими сивину.

Щоб прокинулись в березні проліски,
А у квітні цвіла сон-трава.
У калюжах щоб сонячні відблиски
Загадкові писали слова…

Я у затінку листя-мережива
Непомітно складаю вірші.
А дерева казковими вежами
Боронять стан моєї душі.

Усамітнитись так мені солодко,
Щоб  блукати у мріях і снах.
От і березень, вітер і холодно,
Але посмішка вже на вустах.

Не дивуйтесь моїй «їжачковості»
Дійсно я саме так –  інтроверт.
Не беріть не до серця, ні в голову,
Відкривайте з весною конверт.


Рецензии