Батькивська хата

Я іду по знайомій стежинці,
Я іду, я іду наодинці,
А попереду рідная хата,
А в тій хаті ні мами, ні тата.

Ох як серце моє розболілось,
Це від того, що дуже хотілось
Їх побачити знову живими
І посидіти поруч із ними.

    Приспів:

  Рідна хата, рідна хата
  Я до тебе йду,
  Та, нажаль, в тобі відраду
  Більше не знайду.

  Рідна хата, рідна хата
  В чім твоя вина,
  Що стоїш ти, край дороги,
  Брошена й сумна.

Я сюди приїжджаю все рідше,
І воно, може навіть, і ліпше,
Щоб не ранити серце і душу
Для дітей берегти себе мушу.

Ну а серце, всеодно, розболілось,
Бо це все, вчора, раптом, наснилось
І ось я, по знайомій стежинці,
Знов до хати іду на одинці.

    Приспів:

  Рідна хата, рідна хата
  Я до тебе йду,
  Та, нажаль, в тобі відраду
  Більше не знайду.

  Рідна хата, рідна хата
  В чім твоя вина,
  Що стоїш ти, край дороги,
  Брошена й сумна.


Володимир Козачок
28.02.2019 г. 23:43
 


Рецензии